Gå till innehåll
Tanums Ridklubb
Tanums Ridklubb

Medlemskap

Medelmsavgift år 2024

Junior - 400kr

Senior - 500kr

Familj - 900kr


(Familjeavgift max 3 personer, sedan +200kr för varje familjemedlem utöver detta). Med junior menas person som är under 18år hela det aktuella året, senior är person som är eller blir över 18år det aktuella året.


Som medlem i Tanums ridklubb får du följande förmåner:

  • Möjlighet att lösa tävlingslicens för att tävla för TaRK - Medlemskap måste lösas innan man ansöker om licens. Om start gjorts med licens utan medleskap bryter man mot TRI (moment 150. punkt 2.11.) Länk till annan webbplats. och ärendet kan om domare upptäcker detta på tävling gå vidare till disciplinnämden.
  • Medlemsförsäkring - Alla medlemmar omfattas av vår medlemsförsäkring. Det kan vara bra om hela familjen som aktivt vistas på anläggningen är medlemar för att då kunna ta del av denna försäkring. Se mer om försäkringen här. Länk till annan webbplats.
  • Tidningen Häst & Ryttare - Mer info om tidningen här Länk till annan webbplats.
  • För lektionsekipage - Som ridande medlem har man möjlighet att delta vid P&J/P&R på lektionshäst/ponny där dessa får delta förutsatt att ridlärare bedömer det som lämpligt.
  • För privatekipage - Rabatterat pris på startavgiften vid vissa P&J/P&R.
  • Möjlighet att använda vår tvättmaskin - Till en kostnad av 50kr/gång. Tid bokas i förväg hos ridlärarna. Eget tvättmedel medtages. Mer info om Tvättrelger här Pdf, 249.1 kB.
  • Möjlighet att att använda spolspiltan i stora stallet - Till en kostnad av 50kr/gång, med förtusättning att det bedöms lämpligt med aktuellt smittoläge i åtanke. Tid bokas i förväg hos ridlärarna. Eget schampo, svampar, borstar osv. medtages.

 

Tänk på att alla som vill vara medlemmar och nyttja ovan angivna förmåner måste fylla i vår medlemsblankett, detta då man via denna godkänner att vi hanterar dina personuppgifter enligt GDPR. Blanketten kan man hämta i sadelkammaren eller själv skriva ut HÄR. Blanketten ska sedan lämnas in i brevlådan som finns i sadelkammaren. Man behöver bara fylla i blanketten fösta gången man blir medlem, är medlem men inte har fyllt i den ännu, eller om man har ändrat någon av den info man tidigare angett.


Som medlem ansvarar man själv för att ta del av samt hålla sig uppdaterad om sådant som information vi publicerar, våra bestämmelser och följa dessa.


Tänk på att det bara är lektionsryttarna som får medlemsavgiften på faktura, alla andra betalar själva via bankgirot/Swish. Vid betalning av medlemsavgift ska "medlem" samt namn + personnummer anges för alla som medlemsskapet skall gälla för. Detta för att vi ska kunna registrera medlemskapet och försäkringen skall gälla.

Betalning sker till Bankgiro: 5583-1739 /Swishnr: 1231052851

Publicerad: 2022-12-23

Senast uppdaterad: 2024-03-19

Författare: F D

Sponsorer

Kontakta oss

0525-29297
info@tark.se

Adress

Grebbestadsvägen 2
457 91 Tanumshede

Övrig info

Bankgiro:5583-1739
Swish:1231052851

Organisationsnummer:855900-3119
Föreningsnummer.:21300-48