Hoppa till sidans innehåll

Ridläger


Tanums Ridklubb har anordnat ridläger sen sommaren 2008.

Under "Sommarridläger" kan du se vilka läger vi har under sommarlovet. Under "Dagridläger" kan du se vilka läger vi har under resten av året.

 

Vi har en trevlig anläggning med stort ridhus (22x70) och paddock (30x60) att träna i. Vi har en stor hinderpark med många karaktärshinder såsom vattenmatta, mur, plank och olika grindar mm. Vi utbildar ekipage från låg nivå och uppåt. Deltagarna rider för utbildade ridlärare, vid behov delas deltagarna in i grupper efter ridvana. 

Deltagarna rider 2 pass per dag och har även praktisk häst/stallskötsel samt teori, lekar och hästmys. Måltiderna äts i vår kafeteria som är stor och rymlig med fullt utrustat kök och har fin utsikt över ridhuset. Vi äter 3 mål om dagen, frukost, lunch, fika/mellanmål (även middag vid ev. övernattning).

Du kan ta med egen ponny/häst eller låna en av oss. Tar du med egen häst/ponny så står den under dagen uppstallad i box och det finns flera hagar. Har du med egen häst så ska du också ha med ev. kraftfoder till den, hö finns på plats.

Ridlägren börjar kl. 09.00 och slutar kl. 16:00. Sista dagen på 5-dagars lägren avslutas med en uppvisning för familjen där alla deltagare får en TaRK rosett (uppvisningen sista dagen börjar ca. 13-14, fråga ridlärarna för exakt tid).

OBS! Glöm inte berätta om du är allergisk mot något eller äter specialkost.

Vid intresse anordnar vi fler ridläger och kurser under skolloven.

Uppdaterad: 14 APR 2020 15:56 Skribent: Frida Drottheden

Postadress:
Tanums RK - Ridsport
Grebbestadsvägen 2
45791 Tanumshede

Kontakt:
Tel: 052529297
E-post: This is a mailto link

Se all info