Hoppa till sidans innehåll

Hyra stallplats


Vi hyr ut 7st av våra boxar till privathästar. I nuläget är 4st av dessa belägna i det lilla stallet (under cafeterian) och 3st i det stora stallet (här står även våra lektionshästar).

 

Just nu har vi 3st lediga boxar i det stora stallet.

 

Boxarna i det stora stallet och är passande för större ponny upp till häst på 170cm. I det här stallet står även våra 10st lektionshästar/ponnyer. Utöver det stora stallet så har vi ett mindre stall med 4st boxar beläget under ridhusets cafeteria där det idag står 4st uppstallade privathästar/ponnyer.

Ingår gör bland annat: Boxplats, hage, strö, hö, havre, utfodring 4 gånger/dag, täckesservice, plats i uppvärmd sadelkammare (separat del med eget lås i ridskolans sadelkammare), ut och-insläpp enligt lektionshästarnas rutiner, tillgång till spolspilta med varmvatten samt tvättrum med tvättmaskin och torkskåp. På anläggningen finns paddock (30x60) och ridhus (22x70) som de uppstallade har kostnadsfri tillgång till när de inte används av ridskolan eller annan aktivitet (tex. tävling). Mockning av box på vardagar kan köpas till vid behov. På helgerna turas de uppstallade om att ha jour och ta hand om hästarna.

 

För mer info kontakta oss på 0525-29297 eller This is a mailto link.

Du kan även se gällande uppstallningsavtal under Medlemskap - Hyra stallplats - Uppstallningsavtal.  Där kan du bla. se vad som ingår i hyran samt vilka rättigheter och skyldigheter du som uppstallad har hos oss.

 

Uppdaterad: 09 SEP 2020 13:30 Skribent: Frida Drottheden

Postadress:
Tanums RK - Ridsport
Grebbestadsvägen 2
45791 Tanumshede

Kontakt:
Tel: 052529297
E-post: This is a mailto link

Se all info